Elämää nomadina

Yrittäjänä ulkomailla – Mitä me tehdään työksemme?

Haluatko saada tiedon uusista jutuista ja artikkeleista? Liity tilaajaksi!
Jaa kavereillekin jos tykkäsit

4 kommenttia “Yrittäjänä ulkomailla – Mitä me tehdään työksemme?

    1. Kiva kun jätit kommentin! Nämä meidän työt tosiaan kulkee mukana melkein mihin vain, kunhan on nettiyhteys, ja toki joitain juttuja pystyy tekemään myös off-line. Ja totta, digi-loikan tekijöitä kyllä riittää, ja yrityksiä jotka tarvitsevat vähintäänkin uudistuksen nettisivuihin, joten eiköhän meillä riitä tekemistä jatkossakin. Aurinkoista alkavaa kevättä sinulle!

  1. Hei!

    Mukavan avoin ja rehellinen postaus, tästä tykkään! Moni kun tuntuu kiertelevän ja kaartelevan tulojen ja työnkuvansa kanssa, mutta kerroitte suoraan ja avoimesti mikä on homman nimi.

    Yksi kysymys heräsi kuitenkin; kun aloititte homman, mistä löysitte asiakkaat ja kuinka helposti? Sisällöntuotantoon ja hakukoneoptimointiin liittyen siis. Meillä kun se on tässä pienimuotoinen ongelma.

    1. Kiitos kommentista! Joo raha-asiat on monesti hankala puheenaihe, olipa sitten kyseessä menot tai tulot. Tuonne raha ja talous -kategoriaan on tulossa tarkempaa postausta kulujen lisäksi myös tulopuolesta. Mutta siis, kuten tuossa jo vähän avasinkin, asiakkaita on alusta asti tullut aiempien työkuvioiden ja kontaktien kautta. Sisällöntuotantoa ja SEO-hommia on tehty nimenomaan verkkosivusuunnittelun ohessa ja lisänä, ei juurikaan erikseen. Asiakashankinta tarjoamalla “pelkkää” sisällöntuotantoa ja hakukoneoptimointia on varmasti haasteellista, kilpailu on kovaa ja pitää todella osata myydä osaamisensa.

Herättikö tämä juttu ajatuksia? Jätä kommentti ja osallistu keskusteluun!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Tilaa ilmoitukset!
Tilaa ilmoitukset sähköpostiisi ja pysy mukana nomadielämän pyörteissä!
Lähetämme sinulle viestin aina, kun uusi juttu tai artikkeli julkaistaan.