Elämää nomadina: mistä kaikki alkoi? | Elämää Nomadina blogi

Elämää nomadina: mistä kaikki alkoi?

Julkaistu: 9 elokuun, 2022

Lomareissaamisesta syntyi palo nähdä enemmän maailmaa, kuin kahdeksasta-neljään-arki mahdollisti. Tässä postauksessa muistellaan, miten ajatus pidemmästä irtiotosta jalostui päätökseksi hypätä kokonaan uuteen elämään diginomadeina, ja mitä konkreettisia valmisteluja se vaati.

LUE LISÄÄ »
Viisi vuotta nomadina | Elämää Nomadina blogi

Viisi vuotta nomadina – joko kyllästyttää?

Julkaistu: 3 elokuun, 2022

Elokuun alussa 2022 tulee kuluneeksi viisi vuotta siitä, kun jätimme kotimme, työmme, arjen oravanpyörän ja käytännössä koko elämän Suomessa taakse. Tässä postauksessa ja samaan teemaan liittyvässä podcastissa pohditaan, miten tämä aika kiertolaisina maailmalla on muuttanut meitä ja ajatusmaailmaamme, ja joko jatkuva reissaaminen väsyttää tai kyllästyttää?

LUE LISÄÄ »
Retkipakun rakennusprojekti | Elämää Nomadina

Retkipakun rakennus – reissuautomme esittelyssä

Julkaistu: 23 kesäkuun, 2022

Reilu vuosi sitten vaihdoimme Euroopan reissuautona toimineen vanhan Tiidamme pieneen pakuun, jota sitten Suomen kesässä hieman tuunattiin . Tässä postauksessa selviää, miten me päädyimme retkipakun hankintaan, sekä esitellään uusi reissukumppanimme, Nissan NV200 -merkkinen pieni pakettiauto, joka soveltuu tilapäiseen majoituskäyttöön.

LUE LISÄÄ »
Diginomadit ja korona | Elämää Nomadina blogi

Nomadismi ja korona

Julkaistu: 11 joulukuun, 2020

Koronapandemian leviämisen myötä suljettiin rajoja ja matkustaminen pysähtyi - miten tämä on vaikuttanut ympäri maailmaa levittäytyneisiin, modernia kulkurielämää viettäviin diginomadeihin?

LUE LISÄÄ »