Elämää nomadina

Patikointia ja maisemaonnellisuutta Torroxin keväässä

Jaa kavereillekin jos tykkäsit

8 kommenttia “Patikointia ja maisemaonnellisuutta Torroxin keväässä

  1. Kiinnostavalta kuulostava patikka, josta mielellään luen tarkemman kuvauksen FinnsAway blogin puolelta, kun sen ehditte julkaisemaan. Varsin paljon noita nousu- ja laskukilometrejä ja siihen nähden tuo 6 tuntia kuulostaa kyllä varsin reippaalta tahdilta. Onko nuo patikkareitit tuolla muuten merkitty jotenkin?

    1. Kiitos Mikko, tuo on kyllä mainio kierros, ja helposti saavutettavissa suoraan rannikolta. Nousua ja laskua tosiaan on varsin paljon, ja tuohon alle kuuteen tuntiin saa kävellä varsin rivakasti, eikä siihen ole laskettu taukoa huipulla. Jos kokemusta vaativista patikoista ei juuri ole ja haluaa pitää enemmän taukoja, kannattaa aika varata pari tuntia lisää. Reittien merkinnät tuolla vaikutti olevan aika puutteelliset, ja tämä meidän kierros yhdisteli eri polkuja, eli ei ollut mikään “valmis” merkattu reitti. Meillä oli etukäteen suunniteltu reittikartta urheilukellossa, niin sitä seuraamalla ei tarvinnut huolehtia reittimerkinnöistä.

  2. Tuntui sopivan pituiselta kierrokselta kauniilla ilmalla. Muutama vuosi sitten kävin Nerjassa päiväseltään (oltiin tippukiviluolissa) ja päätin, että sinne vielä menen pitemmäksi aikaa. Ei ole vielä toteutunut.

    1. Kyllä noissa vuoristomaisemissa ja hyvällä ilmalla viihtyy patikkapoluilla eikä askel paina paljon vaikka kilometrejä kertyykin. Nerja ja ympäristö todella vetää puoleensa, toivottavasti pääset palaamaan tänne joskus lähitulevaisuudessa!

  3. Upeat maisemat siellä! Mukavaa, että sielläkin on tuollaisia kivoja patikointireittejä. Joskus olisi kiva päästä sille suunnalle tutkimaan paikkoja. Toivotaan, että rajoituksia voidaan pian hellittää niin pääsette liikkumaan vapaammin. Malaga ei ole itselleni tuttu joten jään odottelemaan postauksia sieltä.

    1. Mahtavaa että pääset tänne lomailemaan! Heinäkuun paahteessa tuolla vuorilla patikoiminen on varmasti paljon raskaampaa kuin nyt, eli kannattaa lähteä liikkeelle aikaisin aamusta ja ottaa mukaan paljon vettä. Meillä oli tarkoitus täyttää vesipullot matkalla, mutta piknik-alueen vesilähteet oli ilmeisesti koronan takia suljettu, niin piti selvitä yhdellä pullollisella koko reissu.

Herättikö tämä juttu ajatuksia? Jätä kommentti ja osallistu keskusteluun!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Tilaa ilmoitukset!
Tilaa ilmoitukset sähköpostiisi ja pysy mukana nomadielämän pyörteissä!
Lähetämme sinulle viestin aina, kun uusi juttu tai artikkeli julkaistaan.