Elämää nomadina

Koronapäiväkirjat: nomadit jumissa Suomessa

Aiheet: Reissupäiväkirja
Haluatko saada tiedon uusista jutuista ja artikkeleista? Liity tilaajaksi!
Jaa kavereillekin jos tykkäsit

6 kommenttia “Koronapäiväkirjat: nomadit jumissa Suomessa

  1. Tuo Rokua on kyllä kiva, käytiin siellä toukokuussa ja tykättiin paikasta todella paljon. Ei ole sellaista jäkälämattoa tullut nähtyä missään muualla. Varsinkin kansallispuiston alue on varsin pieni, niin kovin moneksi päiväksi nähtävää ei ehkä riitä, mutta uskoisin hiihtomaastojen talvisen olevan huippuluokkaa.

    1. Rokuan jäkäläpeite on tosiaan hieno, ja pienet järvet ja hiekkadyynimaisemat myös! Kansallispuistoa itse asiassa laajennettiin hiljattain, mutta se ei toki varsinaisesti tuo uusia reittejä alueelle. Jo joo, hiihtomaastot on ihan hyvät, kun löytyy pidempiä melko tasaisia reittejä retkihiihtoon, ja erityisesti hiihtostadionin kilpaladuilta haastavampia pätkiä niitä kaipaaville.

    1. Näinpä, korona pisti vauhtia monen yrityksen digitalisten palveluiden kehittämiseen, ja nuo Business Finlandin ja muiden tahojen kehitysprojektiavustukset on välillisesti työllistäneet muun muassa verkkokauppojen tekemistä tarjoavia firmoja melkoisesti.

  2. Hankala tilanne varmasti teillä. Itse tulin Espanjasta Suomeen maaliskuussa pariksi viikoksi tarkoituksenani palata takaisin kuun lopussa, mutta näin ei sitten käynytkään. Espanja pantiin käytännöllisesti kiinni ja tässä sitä kärvistellään edelleenkin. Hyvää matkaa teille, missä ikinä olettekin. Kaikki varpaat ja sormet pystyssä, että vielä koittaa se päivä, että matkustaa voi jälleen vapaasti.

    1. Reissaamisen vapautta on todella ikävä, mutta minkäpä tässä tosiaan teet, ei voi kun odotella parempaa huomista. Me ollaan tällä hetkellä Espanjan Andalusiassa, mutta kyllähän tämä elely täällä(kin) on täynnä rajoituksia, ja suurin osa kuntarajoistakin kiinni. En tiedä kuinka hiljaisia nämä rantapaikat normaalisti on talvisin, mutta ainakin Roquetas de Marin rantakaistaleella, missä juuri nyt ollaan, on todella vähän väkeä ja esimerkiksi suurin osa ravintoloista kiinni.

Herättikö tämä juttu ajatuksia? Jätä kommentti ja osallistu keskusteluun!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Tilaa ilmoitukset!
Tilaa ilmoitukset sähköpostiisi ja pysy mukana nomadielämän pyörteissä!
Lähetämme sinulle viestin aina, kun uusi juttu tai artikkeli julkaistaan.