Elämää nomadina

Hurmaava Frigiliana, suosittu Nerja ja paluu Velez-Rubioon

Haluatko saada tiedon uusista jutuista ja artikkeleista? Liity tilaajaksi!
Jaa kavereillekin jos tykkäsit

12 kommenttia “Hurmaava Frigiliana, suosittu Nerja ja paluu Velez-Rubioon

 1. Tulipa ikävä Andalusiaan. Kävimme pari vuotta sitten joulupäivänä kuljeskelemassa Frigilianan hiljaisilla kujilla ja ihastuin paikkaan ikihyviksi.

  Nerjassa sen sijaan ei vielä olla käyty. Luoliin olisi kiva päästä, vaikka ollaankin käyty muissa vastaavissa. Tykkään ylipäänsä luolista, on ne sitten tippukiviluolia, jääluolia tai täynnä kalliomaalauksia.

  1. Andalusiassa on todella paljon nähtävää, ja sen suuremmin matkustelemattakin ollaan viihdytty täällä tosi hyvin. Mieli kyllä tekisi tehdä vähän pidempiä tutustumisretkiä kuin mitä on nyt pystytty tekemään, ja seurataankin mielenkiinnolla viikoittain tehtäviä päätöksiä rajojen avaamisesta. Josko jo pääsiäisen jälkeen pääsisi liikkumaan hieman vapaammin!

  1. Ehdottomasti kannattaa! Manner-Espanja on todella monipuolinen, ja jos pitäisi suositella vain yhtä kohdetta tai aluetta niin vaikea olisi valita. Tietysti riippuu siitä, haluaako rantaa, vuoria, historiallisia nähtävyyksiä, kaupunkielämää, kyliä vai kenties kaikkea tätä, tai jotain muuta, yhdistettynä.

  1. Mijas Pueblossa pitäisi itsekin käydä, kuvat sieltä näyttää ihanilta! Ja samalla reissulla sitten myös vaikka Rondassa ja la Sierra de Grazaleman luonnonpuistossa tai Sierra de las Nievesin kansallispuistossa ja ja… No joo kiinnostavia kohteita olisi ihan loputtomiin!

 2. Friglina on itselle uusi tuntemattomuus, mutta Nerja on sentään tuttu. Malagan länsipuoli on itsellä hyvin hallussa, mutta idemmäksi pitäisi lähteä kiertelemään ajan kanssa. Uskoakseni aurinkorannikolle tulee tehtyä tulevaisuudessa vielä monta reissua, sillä se on varsin helppo kohde Suomesta, kun vaan muistaa pysyä turistirysistä poissa 😀

  1. Varsinainen Costa del Sol Malagasta länteen on varmaan monelle huomattavasti tutumpaa kuin tuo itäosa, mutta hienoja paikkoja löytyy molemmilta puolilta. Me varmaan palataan vielä uudestaan rannikolle tässä kevään mittaan, ja toivottavasti sitten päästään tutustumaan ympäristöön vähän perusteellisemmin. Rannikon lisäksi kiinnostaisi useat Andalusian sisämaan kaupungit, kuten Sevilla ja Cordoba, niin ja Granadakin meillä on itse asiassa käymättä, eli tutkittavaa kyllä riittäisi…

  1. Hah, joo konserttien ja festarien tallenteiden katsominen on nyt jotenkin tosi outoa, siis juuri siksi kun ihmiset on niin lähekkäin ja iloisia ja tunnelma on niin, noh, normaali 😀

  1. Luolien akustiikka on varmasti kiinnostava ja jokaisessa luolassa tietysti myös erilainen. Osittain Nerjan luolastossa pidettävä kansainvälinen musiikkifestivaali on järjestetty näköjään vuonna 2019 jo 60. kerran, ja kuvien perustella miljöö ja lava on kyllä todella vaikuttavia!

Herättikö tämä juttu ajatuksia? Jätä kommentti ja osallistu keskusteluun!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Tilaa ilmoitukset!
Tilaa ilmoitukset sähköpostiisi ja pysy mukana nomadielämän pyörteissä!
Lähetämme sinulle viestin aina, kun uusi juttu tai artikkeli julkaistaan.