Elämää nomadina

Heinäkuu 2019 osa 2: Halki Ranskan Atlantilta Alsaceen

Jaa kavereillekin jos tykkäsit

4 kommenttia “Heinäkuu 2019 osa 2: Halki Ranskan Atlantilta Alsaceen

  1. Omaa suosikkialuetta Ranskassa tuntuu vähän hassulta mainita, kun kovin monessa ison maan kohteessa ei ole tullut toistaiseksi reissattua. Chamonix kesällä on kuitenkin jäänyt positiivisesti mieleen. Varmaan se on todella hieno myös talvella. Kovin rauhalliseksi kohdetta ei kylläkään voi sanoa, mutta niinhän se isossa osassa Alppeja taitaa olla…

    1. Alppimaisemat tekee Chamonix:sta upean, vaikka se tosiaan melko vilkkaaksi kyläksi onkin kasvanut. Jopa tämän vuoden elokuussa siellä oli paljon väkeä ja leirintäalueet täysiä (toki ne toimivat vajaalla kapasiteetilla koronasääntöjen vuoksi). Meilläkin on talviset maisemat tuolla kokematta, mutta epäilemättä on kaunis paikka silloinkin.

    1. Lyonia tosiaan voi suositella! En itse tiennyt kaupungista etukäteen oikeastaan mitään, mutta tykästyin paikkaan melkein saman tien, kun historiallisille alueille päästiin. Ranska on muutenkin yllättänyt positiivisesti, kun ollaan nyt useampana kesänä vietetty täällä vähän pidemmän aikaa ja kierrelty ympäriinsä. Ja ihan älyttömän paljon olisi nähtävää edelleen.

Herättikö tämä juttu ajatuksia? Jätä kommentti ja osallistu keskusteluun!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Tilaa ilmoitukset!
Tilaa ilmoitukset sähköpostiisi ja pysy mukana nomadielämän pyörteissä!
Lähetämme sinulle viestin aina, kun uusi juttu tai artikkeli julkaistaan.