Elämää Nomadina - Elamaa Nomadina Nomadina Afrikassa Ita Afrikan kierros

Podcast: Nomadina Afrikassa (osa3) – Kierros Itä-Afrikassa

Julkaistu: marraskuu 17, 2023

Nomadina Afrikassa podcast-sarjan kolmannessa jaksossa kerrataan syksyä Keniassa, Ugandassa ja Ruandassa, ja vertaillaan hieman näitä maita keskenään - mitä hyviä puolia, mitä omituisuuksia ja mitä on muuten vain hyvä tietää reissaamisesta näissä Itä-Afrikan maissa, joihin kaikkiin pääsee samalla East African Visa -viisumilla.

LUE LISÄÄ »
Elämää Nomadina - Nomadina Afrikassa - Kuukausi Keniassa - Podcast

Podcast: Nomadina Afrikassa (osa2) – Kuukausi Keniassa

Julkaistu: syyskuu 24, 2023

Nomadina Afrikassa podcast-sarjan toisessa jaksossa puretaan ajatuksiamme Nairobista ja Kenialaisesta elämänmenosta ylipäätään, ja käväistään muun muassa valkoisista hiekkarannoistaan kuuluisalla Diani Beachilla Mombasassa. Ihastu / vihastu -asteikolla ollaan erittäin vahvasti ihastumisen puolella!

LUE LISÄÄ »
Elämää Nomadina - Nomadin vakuutukset ja pankkipalvelut - Podcast 2022

Podcast: Nomadin vakuutukset ja pankkipalvelut

Julkaistu: lokakuu 31, 2022

Elämää Nomadina podcastin aiheena on tällä kertaa pankki- ja vakuutusasiat - minkälainen matkavakuutus sopii nomadielämään ja mitä pitkään reissaavan on hyvä huomioida esimerkiksi luottokorttien käyttämisessä ja valuutan vaihtamisessa.

LUE LISÄÄ »
Elämää Nomadina - Podcast - Käsityöläisoluet ja pienet panimot

Podcast: Käsityöläisoluet ja pienet panimot 2021

Julkaistu: heinäkuu 6, 2021

Elämää Nomadina podcastissa aiheena käsityöläisoluet ja pienpanimot. Olemme olleet hyvin kiinnostuneita aiheesta jo pitkään ja vierailleet panimoilla eri maissa, sekä maistelleet pienpanimoiden tuotteita muun muassa Hondurasin viidakossa, New Yorkin Bronxissa ja Moldovan Chisinaussa.

LUE LISÄÄ »
Podcast: Elämää Nomadina - Kuulumisia Sevillasta

Podcast: Kuulumisia Sevillasta

Julkaistu: toukokuu 13, 2021

Tervetuloa pitkästä aikaa Elämää Nomadina podcastin pariin! Tässä jaksossa ollaan Sevillassa ja kertoillaan kuulumisia Espanjan Andalusiasta, jossa ollaan vietetty koko alkuvuosi, ja puhutaan myös koronatilanteesta ja sen vaikutuksista matkustamiseen Espanjassa.

LUE LISÄÄ »
Podcast - Miksi ja miten meistä tuli diginomadeja?

Podcast: Miksi ja miten meistä tuli diginomadeja?

Julkaistu: joulukuu 11, 2020

Kolmen ja puolen kiertolaisvuoden jälkeen palataan hetkeksi aikaan ennen nomadiksi heittäytymistä. Tässä jaksossa pohdiskellaan, miten ja miksi meistä tuli diginomadeja, ja mikä kaikki elämässä on muuttunut irtioton ja ”normaalin elämän” taakse jättämisen jälkeen.

LUE LISÄÄ »
Elämää Nomadina Podcast - Corona Special

Podcast: Corona Special

Julkaistu: marraskuu 3, 2020

Ranskan lockdownin myötä Elämää Nomadina podcastin kolmannen jakson teemana on korona. Stay safe, stay home – no niinpä niin, helpommin sanottu kuin tehty niille, joiden elämä on tien päällä, eikä kotia ole.

LUE LISÄÄ »
Elämää Nomadina Podcast: Missä nomadit majailee?

Podcast: Missä nomadit majailee?

Julkaistu: lokakuu 28, 2020

Elämää Nomadina podcastin toisessa jaksossa pureudutaan maailmanmatkaajien asumismuotoihin, erityisesti house sittingiin eli talon- ja lemmikkivahtina toimimiseen. Mikä mahtaakaan olla tärkein peruste majoituksen valinnassa?

LUE LISÄÄ »
Podcast: Elämää Nomadina podcast alkaa

Podcast: Elämää nomadina podcast alkaa!

Julkaistu: lokakuu 18, 2020

Tuore Elämää nomadina -blogi saa rinnalleen podcastin. Ensimmäisessä jaksossa avataan termiä digital nomad, pohdiskellaan nomadielämän haasteita ja käydään läpi mitä me täällä maailmalla oikein tehdään työksemme.

LUE LISÄÄ »